site maker

Često postavljana pitanja

U originalnoj ambalaži na suhom i tamnom mjestu, temperature do 15 ° C - neograničeno, no kako u životu ništa nije idealno, a i vino je živi organizam, preporučamo da ga konzumirate u roku od 6 mjeseci, kako biste bili sigurni da ćete uživati u njegovim optimalnim ( najboljim ) karakteristikama. Jednom otvorena boca može se čuvati u hladnjaku na temperaturi do 8 ° C 7 dana bez bojazni da će doći do organoleptičkih promjena ( promjena boje, okusa i mirisa )

Popijte onoliko koliko možete podnijeti :))) Pije li se iz medicinskih razloga radi unošenja željeza, vitamina i minerala u organizam preporučljivo ga je trošiti između 1 -2 dcl dnevno, u tri obroka. Ove količine smatrajte orijentacionima, dok se za točne količine posavjetujte sa vašim liječnikom koji je upoznat sa vašim zdravljem.

Pijte mudro !

Svake godine otkupljujemo kupine od naših stalnih kooperanata, jer cijenimo dugoročnu suradnju. Prosječna cijena koju smo plaćali za kupinu u sezoni 2012 bila je 5 kn / kg, fco naši proizvodni pogoni u Koprivnici. Smatrate li da vam ovi uvjeti odgovaraju kontaktirajte nas prije sezone berbre ( sredinom mjeseca lipnja ) radi dogovora oko otkupa.

Kvaliteta naših proizvoda je naše trajno opredjeljenje jer potrošač se vraća proizvodu samo ako je on kvalitetan. Našim postojanjem na tržištu sada već gotovo 15 godina, dobrom proizvođačkom praksom, postupanjem na načelima HACCP sustava, poštivanjem svih zakona RH koji se bave sigurnošću hrane nastojimo kvalitetu naših proizvoda svakodnevno povećavati. Vino se analizira u ovlaštenim laboratorijima i tek nakon zadovoljenja svih standarada pušta se u prodaju.

Posjedujete li trgovinu ili veletrgovinu i želite prodavati naše proizvode obratite nam se mailom i dobiti ćete naše materijale ili će vas posjetiti naš trgovački putnik. Želite li postati zastupnik ili trgovački putnik ( plaćanje preko provizije ) pošaljite E- mail sa kratkim opisom dosadašnjeg iskustva i vizijom vašeg nastupa na tržištu.

Najpovoljni način kupnje je direktno od nas putem linka TRGOVINA šaljemo pouzećem na sve adrese u Republici Hrvatskoj.

© Copyright 2018-2020 Feroz - Darko Ivančan